tConsultant

Nick Van Boxel

Nick heeft al heel wat jaren op de teller staan als business analyst en IT-coördinator aan onze school. Hij zorgt voor een aangename surfervaring op onze websites en mede dankzij hem studeren onze studenten altijd en overal via de eCampus. Daarnaast verlicht hij ook het werk van zijn collega's door het CRM-systeem vlot draaiende te houden.

Alsof het nog niet genoeg was, is Nick ook docent Bedrijfsbeheer aan onze school. Hij is dan ook economisch hooggeschoold als bedrijfsmanager en marketeer.

In zijn vrije tijd maakt Nick al eens een tochtje op zijn stalen ros of gaat hij naar een leuk concert.

It Department

Docent Bedrijfsbeheer

Fiets elke dag naar het werk


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel je cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Ben jij de geschikte ondernemer om werkgevers en werknemers te begeleiden naar een sterkere samenwerking en een innovatieve toekomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0