Volg het voordeligste pad naar jouw droomcarrière

Onderzoek toont aan dat flexibel onderwijs prestaties bevordert. Om de weg naar succes te bevorderen, studeer je daarom in groep, virtueel of van thuis uit en heb je de keuze uit verschillende voordelige trajecten die rekening houden met jouw behoeftes. 

moreInfo

Intellectuele ontwikkeling is voordelig voor iedereen

Intellectuele ontwikkeling staat bij ons op de eerste plaats. We vinden het noodzakelijk om zoveel mogelijk mensen de kans te geven zich bij te scholen. Daarom zijn er verschillende financiële voordelen verbonden aan onze opleidingen.

moreInfo

Bakken is gezond! En wel om deze redenen

Bij Heel Holland Bakt zie je regelmatig de mooiste bakcreaties voorbij komen. Toch is bakken méér dan alleen iets lekkers creëren. Vier redenen om vaker naar je inner meesterbakker te luisteren!

moreInfo

Docent in de kijker: Marc de Wachter

Vandaag laten we docent Marc De Wachter aan het woord. Marc is docent Bedrijfsbeheer. Als eerste vertelt hij wat het belang van de opleiding bedrijfsbeheer is. Leer hem wat beter kennen in onderstaande blog!

moreInfo

Innovatief ondernemen in Vlaanderen

Met een goed innovatief bedrijfsconcept ligt de wereld voor je open. Kijk maar naar de pioniers in het bedrijfsleven. Deze hebben voor grote veranderingen gezorgd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Toch blijft innovatief ondernemen heel belangrijk. Lees er meer over in deze blog!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0