Administratief bediende, cpProfessionWithFuture

Beheers je goed de Nederlandse taal en heb jij zin in een job met verantwoordelijkheid? Een job die uitdagend is en waar mensen naar je opkijken? Dan is de allround-opleiding Administratief Bediende perfect voor jou!

In deze opleiding til je jouw organisatorische talenten naar een hoger niveau! Je leert er werken met alle relevante computersoftware en doet zo je cv schitteren. Daarnaast word je volledig klaargestoomd voor de jobinhoud van Administratief bediende.

Je leert helder communiceren, je werktijd indelen, overzicht bewaren en het hoofd koel houden in stresserende situaties. Deze opleiding geeft je alle praktische tools om meteen aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Wat denk je? Klinkt als iets voor jou!

Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente, maar degene die het beste reageert op veranderingen.

Charles Darwin
cpWouldYou
 • werkzekerheid en een mooi loon
 • administratieve vaardigheden aanscherpen en verbeteren
 • de belangrijkste programma's van MS Office onder de knie krijgen
 • een onmisbare schakel zijn binnen elk bedrijf
 • onmiddellijk aan de slag gaan met een waardevol diploma
Administratief Bediende
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeVirtual
21 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€879

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Administratief Bediende

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Word
4 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Word

Iedereen kan wel een beetje met Microsoft Word werken en enkele basisbewerkingen uitvoeren. Maar om er écht in uit te blinken en een administratieve job te strikken, is een grondige kennis van deze tekstverwerker absoluut nodig.

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding legt een ervaren docent je stap voor stap uit hoe je documenten professioneel en efficiënt opstelt. Je leert teksten en alinea's opmaken, afbeeldingen toevoegen, de pagina-indeling aanpassen, sjablonen gebruiken, je eigen stijlen aanmaken, pagina's nummeren, een inhoudstafel toevoegen en zo veel meer.

Na deze lessenreeks kent MS Word voor jou geen geheimen meer en tover je vlot met alle beschikbare functies.

Voor deze opleiding heb je een Windows laptop nodig met daarop de uitgebreide versie van Word (Microsoft Office 365 of 2021) geïnstalleerd.

allroundModuleSavings

readMore
Excel Basis
5 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Excel Basis

Nood aan een stevige basis Excel? Bij deze uitgebreide basiscursus ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin de Excel-functies in detail worden uitgelegd. Je hebt voor deze opleiding een Windows computer nodig met daarop de uitgebreide versie van Excel (Microsoft Office 365 of 2021) geïnstalleerd.

Onder begeleiding van een vakexpert ga je meteen aan de slag met Excel. Je leert de Excel-functies kennen, verwerkt gegevens, ontdekt tabellen, celtoepassingen en nog veel meer. De instapklare cursus zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd in staat bent om Excel op professioneel gebied in te zetten.

Na de cursus ga je aan de slag met het bekendste spreadsheet-programma ter wereld en weet jij altijd en overal het overzicht te bewaren.!

allroundModuleSavings

readMore
Excel Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Excel Gevorderden

Alle geheimen van Excel ontdekken? Bij deze gevorderde opleiding ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin geavanceerde Excel-functies en het efficiënte gebruik ervan in detail worden uitgelegd. Verder heb je een eigen Windows computer nodig, met daarop de volledige versie van Microsoft Excel geïnstalleerd (Office versie 365 of 2021).

Onder begeleiding van een vakexpert leer je Excel efficiënt gebruiken. Je leert geavanceerde Excel-functies kennen, gegevens samenvatten, sorteren, filteren en nog veel meer. Deze doelgerichte cursus zorgt ervoor dat jij Excel tot in de puntjes beheerst.

Na de cursus ga je aan de slag in jouw favoriete sector!

allroundModuleSavings

readMore
Administratieve vaardigheden
7 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Administratieve vaardigheden

Beheers jij goed de Nederlandse taal en ben jij organisatorisch sterk? Zet je graag de puntjes op de i en wil je overal inzetbaar zijn? Dan is de online opleiding Administratieve Vaardigheden op jouw lijf geschreven!

Met deze cursus leer je online de basis van wat een functie als administratief medewerker inhoudt, hoe je werkdag eruit ziet en -belangrijker nog- hoe jij je kan onderscheiden op de arbeidsmarkt. Hiervoor heb je voorkennis nodig van de programma's Excel en Word die je vergaart via onze opleidingen Excel en Word.

In deze digitale cursus leer je werken met enkele van de belangrijkste programma's in jouw arsenaal als administratief bediende: Outlook en Powerpoint. Deze leren je helder en duidelijk communiceren met je collega's. Onze opleiding stoomt je met andere woorden klaar om jouw start te maken in de administratieve sector! Je volgt deze opleiding volledig online en je krijgt precies dezelfde leerervaring als de cursisten die op locatie de klassikale training volgen.

allroundModuleSavings

readMore
Administratief Bediende avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Jij laat elke administratie op wieltjes lopen.
 • Jij hebt de belangrijkste programma's van Microsoft Office compleet in de vingers.
 • Jij wordt een onmisbare schakel binnen elk bedrijf.
Volwassenenonderwijs Administratief Bediende
cpFutureOpportunities
 • Administratief bediende
 • Administratief freelancer
 • Managementassistent
 • Diensthoofd administratie

cpStartingDatesGroupCourse Administratief Bediende

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Administratief Bediende Monday 02-09-2024 10-02-2025 Virtual 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

cpPracticalInfo

cpStudyDays
De opleiding Administratief Bediende bestaat uit meerdere modules van in totaal 21 lessen. Elke les duurt 3 uur. In de eerste module leer je alle noodzakelijke administratieve vaardigheden perfect onder de knie krijgen. In de tweede module ga je aan de slag met MS Excel. Ten slotte komt MS Word nog op je af. Op die manier word je de perfecte allround administratieve medewerker. In het overzicht met de startdata van de opleiding Administratief Bediende vind je per lessenreeks alle lesdagen terug. Superhandig!
cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Administratief Bediende
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeVirtual
21 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€879

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270 cpOnSubscribe
€169.83 beforeFirstLesson
€169.83 partPayStep
€169.83 partPayStep
€169.83 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Administratief Bediende

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Larissa T
Larissa T

Fabienne kan zeer goed les geven. weet ook waarover ze praat en heeft de les zeer goed uitgelegd. een super docente heb zeer erg genoten van de opleiding

Elly K
Elly K

Heel leuke les, ik heb er veel van opgestoken.

Fernanda
Fernanda

De docent is zeer professioneel en vriendelijk.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-